PROFIL

RudersdalTV’s aktiviteter er netværksbaserede og søger dermed at blive en del af den eksisterende struktur i Rudersdal kommune angående politiske, økonomiske og kulturelle forhold. Der er naturligvis et samarbejde med den etablerede politiske verden, borgmestre og kommunalbestyrelsesmedlemmer, ligesom repræsentanter for kultur- og  erhvervslivet indgår i samarbejdet. Her er et emne som corporate social responsibility (CSR) centralt. Socialpolitiske foreninger og aktive mennesker indenfor området er også en del af samarbejdsfladen.

Unges forhold er ligeledes et vigtigt fokusområde for RudersdalTV, ikke mindst uddannelse, som jo står centralt i de fleste unge menneskers liv. Området nord for København har dejlig natur, som det også er naturligt at fokusere på, ligesom de mange begivenheder, der finder sted i Rudersdal selvfølgelig har stationens opmærksomhed.

Rudersdal TV er en integreret del af Kanal 1, som har et geografisk bredere redaktionelt fokusområde. Det er derfor naturligt at RudersdalTV også har fokus på og et godt samarbejde med mennesker, organisationer og institutioner i nabokommunerne Hørsholm, Lyngby-Taarbæk og Gentofte. Rudersdal TV er i grund og bund et Kanal 1 pilotprojekt med støtte fra Kulturstyrelsen.

RUDERSDAL KOMMUNE MED BYGRÆNSER

Rudersdal-Kommune_2

SPREDNING OG SAMARBEJDE

Rudersdal TV sender på Kanal Hovedstaden i Kanal 1’s sendetid. Rudersdal TV og Kanal 1 har et samarbejde omkring dette.

Naerum-Gymnasium-NAG-0806-Edit-1280x

Rudersdal TV’s udsendelser, kan sammen med Kanal 1’s udsendelser, som omhandler forhold og begivenheder i Rudersdal, ses som web-tv på dette site. Vi har også et godt samarbejde med undervisningsinstitutioner, bl.a. Professionshøjskolen Metropol i København og Frederiksberg, folkeskoler og gymnasier. Projektet Kratos, som inddrager gymnasieelever i den politiske debat, også den lokale, er støttet af Folkeoplysningspuljen.

Rudersdal TV vil yderligere styrke kendskabet til sit virke og sine produktioner gennem pressemeddelelser, promospots, Facebook-kampagner , youtube samt skolers og bibliotekers informationsskærme.