Rudersdal Folkemødedag

Dyk ned i lokalpolitik på Rudersdal Folkemødedag og engager dig i dialog om ældrepleje, uddannelse, byudvikling, og meget mere.

Overflyvning over bygningen med Fest for Frivvligheden i Rudersdal

Ved Frivilligfesten fejrer Rudersdal frivilligheden og hylder de fantastiske frivillige, der hver eneste dag gør en forskel for deres sag. Se også videoer fra hverdagen for frivillige

Gammelt postkort med motiv fra Hattefabrikken. Lokalhistoriske vandringer - Skodsborg. Del 2

Hver sommer tager Jens Bruhn og Jimmy Rehak på historiske vandringsture gennem lokalområderne i Rudersdal Kommune. Udsendelserne bliver dokumenteret med gamle postkort.

Morgenbadere Vinterbadere i Skodsborg i Rudersdal

Udfoldelsesmulighederne for sport og velvære i Rudersdal er mange. Vi besøger bl.a. morgenbaderne og ser på Petanque.

EU i Rudersdal

EU har i den grad indflydelse på Danmark og danskernes hverdag, men hvordan påvirker det os lokalt i Rudersdal?

Ib-Spang-Olsen-haandens-arbejde-aandens-vaerk-2

Vedbækfundene, frimærkeklubben, gallerier, Kulturnatten i Birkerød – listen er lang, når det kommer til mulighederne for, at dyrke kunsten og kulturen i Rudersdal.

Ildsjæle

En ildsjæl er en person, som ofte ulønnet arbejder begejstret og ivrigt for en hjertesag – en der brænder for en sag. Det gælder også ildsjælene i Rudersdal.

Yachtklubben i Furesøen 1280x720

Yachtklubben Furesøen er en sejlklub med stor ungdomsafdeling. I den nyrenoverede havn er der plads til ca. 110 sejlbåde og 50 joller.

Film-din-forening-kursus-Fodbold-og-Flygtninge

Projektet “Film din Forening” har til formål at engagere borgere i Rudersdal Kommune i frivilligt arbejde gennem brug af levende billeder og lyd på nettet.